logo
logo Crucigrama Expres
logo
tr
logo
logo
CRUCIGRAMES A MIDA
Per tenir un Crucigrama personalitzat hauries d’enviar-nos una foto i una llista d'unes 10 paraules seguides d’algun comentari per poder treballar les definicions

Exemple

PEPITO: És a qui va destinat el Crucigrama. Està a punt de fer 30 anys. Porta una granja i fa de pagès. Segueix dient que de gran vol ser astronauta.
MARIA: La seva dona. Es van conèixer a Les Olles, un restaurant on ella fa de cuinera. Li agrada molt ballar i és aficionada a l'astrologia.
ABEL: El seu fill. Té dos anys i xerra pels descosits. Tot el dia va darrera d'una pilota i li agrada molt la sopa.
VILAGRASSA: El poble on viuen. Té uns 200 habitants, 3 esglésies i 5 bars. L'última setmana d'agost s'hi celebra la Festa Major.
BOTIFARRA: És el joc preferit d'en Pepito. Només hi juga els diumenges i diu que quan es jubili hi jugarà tot el dia. No en sap gaire.
ENRIQUETA: La vaca de la foto. A vegades sembla que se l'estima més que no pas a la seva família. Cada dia la muny un parell de vegades.
TRACTOR: Tot el dia que hi va amunt i avall. Si pugués anar de vacances amb el tractor ho faria.
JOHNWAYNE: El seu gran heroi. Se sap totes les seves pel·lícules de memňria. Només mira la TV per veure'l tirar tiros.
CERVESA: És la seva beguda preferida, i jo diria que en beu massa. Ara diu que en vol fer de casolana...
LLIMACS: Quan era jovenet va formar un grup de rock amb els amics del poble que es deia Els Llimacs. Només van fer una actuació.

Enriqueta


Preguntes Freqüents

- Quant val un Crucigrama Exprés?
Fòrmula per calcular el preu = Nº Horitzontals X Nº Verticals X 0'5 €.
- De què depèn la mida d'un Crucigrama Exprés?
Del número de paraules que hi vulguem posar, de la seva mida (no és el mateix PEP que JOSEPMARIA), de la seva "complexitat" (és més fàcil fer encaixar a la graella la GASOSA que el WHISKY), i de les proporcions de la fotografia.
- Quant de temps trigaré a tenir el meu Crucigrama Exprés? Això no se sap mai, però dependrà una mica de nosaltres, del temps que triguem a consensuar les definicions de les paraules escollides, i de la feina en general, però amb una setmana n'hauríem de tenir prou.
- Quin format acaba tenint un Crucigrama Exprés?
2 pdf's, un amb el Crucigrama per fer i l'altre amb la solució.Envia'ns un correu i de seguida ens posarem a treballar:

Crucigrama Exprés

(info@crucigramaexpres.cat)

logo